گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

جاسوسی دولت یونان از سیاستمداران، پلیس و خبرنگاران

تحقیقات یک روزنامه یونانی حاکی از آن است که دولت یونان از طریق نرم افزاری از سیاستمداران، پلیس و خبرنگاران جاسوسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تحقیقات روزنامه یونانی داکیومنتو [Documento]، دولت یونان نرم‌افزار‌های جاسوسی خود را بر روی تلفن‌های ده‌ها سیاستمدار، روزنامه‌نگار، مقام دولتی و بازرگان نصب کرده است.

 

 بر اساس گزارشی که روز یکشنبه در این روزنامه منتشر شد، یکی از روسای پلیس نیز هدف جاسوسی دولت یونان قرار گرفته بوده است.

 

روزنامه داکیومنتو که به مدت چند ماه در حال بررسی این رسوایی بوده، مدعی شده است که سرویس اطلاعات ملی یونان به دستور کریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر، بر روی دستگاه میکالیس کارامالاکیس، رئیس سابق اداره پلیس، نرم افزار جاسوسی پرداتور [ Predator]را نصب کرده است.

 

براساس این گزارش تعداد افرادی که از آن‌ها جاسوسی شده است، به بیش از ۱۰۰ نفر میرسد. این لیست شامل نیکوس آندرولاکیس - سیاستمدار مخالف، کریستوس بارداکیس - دادستان، تینا مساروپولو، تاناسیس کوکاکیس و استاوروس میکالودیس - روزنامه نگار و همچنین تعدادی از مشاوران و معتمدین خود میتسوتاکیس می‌شود.

 

نخست وزیر یونان که به طور مستقیم بر فعالیت سرویس اطلاعات ملی کشور نظارت می‌کند، هرگونه دخالت در این رسوایی را رد کرده است.

 

پس از آنکه الکسیس سیپراس، رهبر اپوزیسیون، از نخست‌وزیر خواست تا از پنهان‌کاری دست بردارد و به این ادعا‌ها پاسخ بدهد، یانیس اویکونومو، سخنگوی وی، ادعا‌های مطرح شده در زمینه شنود تلفن افراد را ادعا‌هایی اثبات نشده و غیرقابل اثبات توصیف کرد.

 

اویکونومو رهبر اپوزیسیون را به تلاش برای ایجاد بحران سیاسی برای توجیه شکست قریب الوقوع [حزبش]در انتخابات آینده متهم کرد.

 

براساس گزارش داکیومنتو، سرویس اطلاعات ملی یونان تلفن شخص اویکونومو را نیز شنود کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر